Gratis e-book: “Help, ik moet een opleiding organiseren!”

Help! Ik moet een opleiding organiseren!? Het overkomt veel van onze klanten. Prima preventie-adviseurs, marketeers, teamleaders, juristen, management assistants, IT’ers, … die ineens een opleiding “mogen” organiseren voor hun collega’s.

Opleiding organiseren is echter een vak apart. Met soms weinig herkansingen : Als een training niet meegevallen is, blijkt de interesse en motivatie voor een volgende opleiding, zelfs met een andere docent of een ander thema, vaak ver weg bij de deelnemers.

Met dit e-book willen we iedereen die naast zijn eigen job ineens (klassikale) opleiding moet of mag organiseren, een handige leidraad bieden. In 10 stappen, en met duidelijke checklists, zorg je voor een opleiding met maximaal rendement. En dat is goed voor jou, voor jouw collega’s, én voor je bedrijf natuurlijk.

Stuur een e-mail naar info@franklintalent.be met uw gegevens, we sturen u het e-book per kerende terug.

 

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *