Intern kennis doorgeven? Onbetaalbaar!

 

 

Dagelijks worden uw medewerkers slimmer op de werkplek, ook dankzij hun collega’s. Nieuwkomers krijgen uitleg van een collega, een teamleider geeft uitleg bij een weinig gebruikte techniek, de veiligheidsvoorschriften worden herhaald, een medewerker die met pensioen vertrekt leidt collega’s op…

Wist u dat deze momenten van interne opleidingen vaak gesubsidieerd kunnen worden? In vele paritaire comités voorzien de sectorfondsen een terugbetaling van de werkuren die hieraan gespendeerd worden. Niettemin merken wij dat heel weinig klanten deze mogelijkheden effectief benutten.

De interne kennisoverdracht vindt wel plaats, de subsidies worden niet aangevraagd. Omdat men niet weet dat het systeem bestaat, of omdat men de administratieve overlast voor het schrijven van de dossiers te zwaar vindt…

Wat een zonde! Een middelgroot bedrijf laat zo al snel tienduizenden euro’s liggen, voor opleidingen die men sowieso organiseert.

Kunnen we u ook helpen? Bel 054 26 10 01. We helpen u met plezier verder.

 

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *