Tellen en rekenen en controleren en …

Beroepschauffeurs zijn verplicht om per 5 jaar een nascholing van 35 uur te volgen. Zoniet is hun rijbewijs C en/of D niet meer geldig.

35 uur opleiding, dat zijn 5 dagen per 5 jaar. Voor meer dan 100.000 beroepschauffeurs in België alleen. Verschillende types opleidingen, deels praktijk. En ook al zien heel wat bedrijven in de transport, autocar- en bussector het belang van deze nascholing zeker in, de administratieve rompslomp en de financiële gevolgen zijn niet te onderschatten.

Om die reden doen intussen meer dan 40 bedrijven een beroep op Franklin: Wij houden voor hen het overzicht per chauffeur (wie moet welk type opleiding nog volgen, en wanneer), én wij zorgen ervoor dat de kosten onder controle blijven door alle beschikbare subsidies voor hen te benutten.

Geen evident werkje, dat opperste concentratie vereist. Maar wel altijd fijn als we van onze klanten horen hoeveel werk we hen uit handen nemen. Daarvoor nemen wij met plezier de rekenmachine er nog eens bij!

 

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *