Een nieuw jaar, een nieuw event

Traditiegetrouw zijn wij het jaar goed begonnen: Met de organisatie van een geweldig opleidingsevent voor een grote klant van ons, actief in de bouwsector. Op maandag 9 januari mochten we vanaf 6 uur ’s morgens meer dan 650 werknemers verwelkomen in Mechelen, voor meer dan 20 verschillende opleidingsthema’s.

En het mag gezegd worden: Het was een absolute top-editie! Alles liep vlot, de docenten hebben hun beste beentje voorgezet, de sfeer was goed en het belangrijkste: onze opdrachtgever was héél tevreden. Met bloemen en felicitaties van de directie, én een bestelling voor de organisatie van het event van 2018, kon ons jaar alvast niet beter beginnen.

We wensen u een gezond en succesvol 2017 toe!

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *