#1 Uw strategie = onze focus

Uw business development doelstellingen zijn ons vertrekpunt. We denken met u mee. Uw HR-beleid moet niet alleen afgestemd zijn op uw toekomststrategie, het kan uw strategie versterken en mee ondersteunen. En daar helpen we u graag bij, op lange termijn.

 

 

 

 

 

#2 Totaal-oplossing voor HR

Wij doen aan HR Process Outsourcing: We komen bij u zitten en bieden een totaal-oplossing op maat. We zijn HR-generalisten, met doorgedreven kennis in zeer specifieke domeinen zoals rekrutering en selectie, en learning en development. En dankzij ons uitgebreide netwerk van HR-specialisten is een snelle oplossing op maat nooit ver weg.

 

 

 

 

#3 Jarenlange ervaring in technische sectoren

dreamstime_xs_71178968Wij zijn al meer dan 20 jaar actief in zeer technische, wetenschappelijke en industriële sectoren: Bouw, transport, logistiek, productiebedrijven, industriële schoonmaak… daar voelen wij ons goed en zijn we thuis. We kennen de functies, de gezochte profielen en de specifieke sociale wetgeving.

 

 

 

 

#4 Flexibel en ruim netwerk

dreamstime_xs_87274940Eén aanspreekpunt voor al uw vragen? Check! Een gespecialiseerd antwoord? Check! Franklin Talent bestaat uit een uitgebreid netwerk van HR-professionals, recruiters en docenten. Naargelang uw vraag zetten we de meest geschikte partner in, naargelang hun specifieke kennis en hun eigen persoonlijkheid.

 

 

 

 

#5 Persoonlijke aanpak

dreamstime_xs_51090369“Jullie zijn geen consultants, jullie zijn partners”. Wat een mooi compliment van één van onze vaste klanten. Want dat is waar we voor gaan: Persoonlijke aanpak, 100% inzet en meedenken. Met een vleugje fun en humor, en een jarenlange ervaring staan we graag tot uw dienst.