Franklin Talent helpt technische, industriële en wetenschappelijke bedrijven groeien door de nodige talenten te vinden en op te leiden. We geloven dat dit alleen kan door in te zetten op het belang van de organisatie én op het belang van de mensen die er (willen) werken.

We streven naar een langetermijnrelatie met onze klanten. Voor sommige klanten zijn we al meer dan 10 jaar intensief aan het werk. Franklin gaat voor een persoonlijke en pragmatische aanpak, professioneel met een vleugje humor en fun.

Wij geloven in onze vier waarden: kwaliteit en klantgerichtheid, teamspirit en voortdurend innoveren in ons vakdomein. Bovendien zijn we zeer selectief in onze keuze van partners,  een team van competente en gedreven professionals. Een bestendige reputatie en een jarenlange ervaring zijn basisvoorwaarden.

De drijvende krachten achter Franklin, City of Talent, zijn Thierry Delvaulx en Marijke Van Cauteren. Samen hebben ze meer dan 40 jaar ervaring in Human Resources Management in technische en industriële sectoren.